Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

  

Procedură privind depunerea și înregistrarea contractelor de supervizare profesională începând cu data de 18 martie 2020

Dragi colegi,

Începând cu data de 18 martie 2020, Colegiul Psihologilor din România a stabilit depunerea și înregistrarea contractelor de supervizare profesională exclusiv online.

Vă transmitem Procedura privind depunerea și înregistrarea contractelor de supervizare profesională începând cu data de 18 martie 2020, adresa de e-mail creată pentru această activitate specifică derulată de Secretariatul Colegiului Psihologilor din România este activă începând de astăzi, 18 martie 2020.

Procedura privind depunerea și înregistrarea contractelor de supervizare profesională începând cu data de 18 martie 2020 (descarcă procedura).

Contractele de supervizare profesională NU se mai depun la filialele teritoriale și nu se transmit pe adresele de e-mail ale filialelor teritoriale.

Contractele de supervizare profesională se transmit, în vederea verificării și înregistrării, la Secretariatul Colegiului Psihologilor din România, exclusiv pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În cazul în care există neclarități cu privire la procedura de depunere și înregistrare a contractelor de supervizare profesională, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon alocat pentru această activitate specifică derulată de Secretariatul Colegiului Psihologilor din România, afișat pe site-ul www.alegericpr.ro, secțiunea Contact.

Mulțumim!

Laura Cristina Pătruț
Director executiv