Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

Comunicat Comisia pentru alegeri - Rezultate C.N. – 15 iulie 2017

Hotararea nr. 1 privind confirmarea actelor emise de Consiliul si Comitetul Director al CPR si de presedintele interimar al CPR in perioada 07 martie - 15 iulie 2017

Hotararea nr. 2 privind o serie de masuri de imbunatatire a cadrului normativ si administrativ de desfasurare a activitatii psihologilor cu drept de libera practica

Dispozitia nr. 4 din 16 iulie 2017, privind inregistrarea rezultatelor alegerilor pentru forurile de conducere ale C.P.R.

Dispozitia nr. 5 din 16 iulie 2017 privind inventarierea

Dispozitia nr. 6 din 16 iulie 2017 privind convocarea sedintei comune a CD si CC


 

 

Dragi colegi,

Doresc sa va aduc la cunostinta ca unul dintre demersurile intreprinse dupa finalizarea Conventiei Nationale din 15 iulie 2017, a fost reprezentat de transmiterea rezultatelor alegerilor si a hotararilor nr. 1 si nr. 2 votate de Conventia Nationala, pentru publicarea in mass-media.
Astazi am primit dovada de publicare in Jurnalul National, aceasta se regaseste in acest link...

Doresc sa va asigur ca in aceasta perioada au fost elaborate si transmise notificari catre toate institutille statului, cu scopul instiintarii acestora cu privire la rezultatele alegerilor si stabilirii unor intalniri oficiale in cadrul carora sa prezentam toate documentele care sa reflecte componenta noii conduceri a Colegiului Psihologilor din Romania si incetarea contractului de munca pentru directorul general. Au fost notificate si companiile cu care Colegiul Psihologilor din Romania are in derulare contracte, de asemenea fiind deja stabilite intalniri oficiale pentru a prezenta starea actuala de fapt din CPR - o noua conducere legitima aleasa in urma votului exprimat la Conventia Nationala.

Notificari vor fi transmise si tuturor angajatilor Colegiului Psihologilor din Romania, atat angajatilor ce isi desfasoara activitatea la sediul central, cat si angajatilor pe postul de secretar din filialele teritoriale. Amenintarile transmise de fosta conducere a CPR vor fi demontate prin comunicare de documente oficiale, documente care demonstreaza actuala structura de conducere a CPR.


In atentia directorului executiv a fost comunicata dispozitia prin care se solicita inventarierea tuturor bazelor de date in format fizic si electronic, precum si a tuturor bunurilor materiale ale Colegiului, urmand ca acestea sa fie receptionate prin proces verbal de predare-primire de presedintele Colegiului Psihologilor din Romania. Directorului executiv i s-a adus la cunostinta ca trebuie sa transmita prevederile dispozitiei catre angajatii structurii de suport din cadrul CPR.

Dragi colegi, sunt constient de faptul ca va doriti sa intram in sediul CPR si sa ne reluam in mod firesc activitatea, sa poata fi organizate comisii, eliberate atestate si analizate cabinete, formari, conferinte. Acest aspect reprezinta intaia prioritate a mea, in calitate de presedinte CPR si a colegilor mei, membrii CD si CC. Va rog sa intelegeti ca o intrare in sediu in forta nu este o solutie la problema noastra, este important sa ne asiguram ca respectam toti pasii legali, in asa fel incat sa nu existe niciun risc de a pierde ceea ce am castigat deja in instanta si ceea ce am obtinut prin organizarea, in deplina legalitate, a Conventiei Nationale din 15 iulie 2017.

Impreuna cu colegii mei, membrii CD si CC, derulam actiuni concrete pentru deblocarea situatiei si avem credinta ca vom reusi sa organizam prima sedinta a Comitetului director si Consiliului Colegiul la sediul nostru, al tuturor.

In incheiere, doresc sa va transmit ca avem nevoie sa fiti alaturi de noi, sa ne sustineti si sa aveti incredere ca muncim pentru atingerea obiectivelor comunitatii noastre, suntem o mare echipa si impreuna vom reusi!

Cu consideratie,
Ion Dafinou
Presedinte CPR