Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Consultare publică - Solicitare de amendamente pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România - ROFI/2018

Stimați colegi,

Vă supunem atenției solicitarea de modificare/completare la  Regulamentul de organizare și funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România. 
Vă rugăm să ne oferiți feedback-ul dumneavoastră, în vederea elaborării cât mai eficiente a unui proiect normativ. Sugestiile dumneavoastră sunt importante pentru a înțelege cât mai bine nevoile comunității și pentru a formula cât mai clar cerințele definite pentru organizarea și funcționarea CPR.
Consultarea publică va fi deschisă până la data de 28 august 2022, pentru întreaga comunitate a psihologilor  din România.

Așteptăm propunerile dumneavoastră, prin intermediul formularului de feedback pus la dispoziție. 
În propunerile formulate, vă rugăm să: 
1. Identificați textul propus pentru modificare sau locul în text în care este propusă modificarea;
2. Formulați o propunere explicită de modificare a textului;
3. Să argumentați propunerea făcută. 
În propunerile făcute, vă rugăm să identificați de asemenea capitolul pentru care faceți propunerea.

Vă rugăm să trimiteți formularele completate la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulțumim anticipat pentru propunerile formulate și pentru implicarea în reglementarea organizării și funcționării Colegiului Psihologilor din România!

HOTĂRÂREA Convenției naționale a Colegiului Psihologilor din România nr. 4 din 24 noiembrie 2018 pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare internă al Colegiului Psihologilor din România (MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, Partea I, nr. 116 din 14 februarie 2019)

Formular standard - fisierul Amendamente pentru completare si modificare ROFI

 

Consultare publică - anul 2018