Filiala teritorială TULCEA

Date de contact filiala teritorială Tulcea


Documente Convenția filialei aferente anului 2020

Documente Convenția filialei aferente anului 2019

Documente Convenția filialei aferente anului 2018

ACTIVITATE DESFĂȘURATĂ EXCLUSIV ONLINE ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2020

Depunere DOSARE profesionale: depunere dosare profesionale pentru acces în profesie, obținere autonomie profesională, schimbare treaptă, înregistrare/mențiuni forme de exercitare, înregistrare/mențiuni structuri de psihologie și dosare profesionale pentru avizare/reavizare furnizori de formare profesională și programe de formare profesională, manifestări profesionale

Sediul filialei teritoriale Tulcea: Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 8A, etaj 1, Birou 1, județ Tulcea - începând cu data de 16 martie 2020, la sediul filialei teritoriale TULCEA nu se mai desfășoară activități directe cu publicul, întreaga activitate fiind derulată online, în conformitate cu procedurile unitare ale Colegiului Psihologilor din România afișate pe site-ul www.alegericpr.ro.

Detaliile privind intervalele orare pentru obținerea informațiilor, persoanele de contact, numerele de telefon și adresele de e-mail pe care puteți transmite solicitările, raportat la specificul fiecărei solicitări, pot fi consultate accesând site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea Dosare și/sau secțiunea Contact.

Președinte filiala teritorială Tulcea: IOANA SADÎCA

Număr de telefon președinte filiala teritorială Tulcea: 0736.389.685 (luni, marți, miercuri, joi și vineri, în intervalul orar: 10.30 - 12.30)

Adresă de e-mail președinte filiala teritorială TulceaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Comitetul filialei teritoriale Tulcea

1 Chiriac (Sadîca) Ioana  Președinte filială
2 Miloș Silvia  Psihologie clinică 
3 Axenti (Carastoian) Nela  Psihoterapie 
4 Grecu (Calispera) Monalisa  Psihologia muncii și organizațională 
5 Cojocaru (Ene) Carmen Geni  Psihologia transporturilor 
6 Batiste Jenica  Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională 
7 Rotaru Constantin  Psihologie aplicată în domeniul securității naționale