Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

 

VICTORIE! AM REUSIT IMPREUNA - Publicare in Monitorul Oficial 

 

Dragi colegi,

Va multumim din suflet pentru ca, impreuna, am reusit sa scriem istorie pentru comunitatea noastra profesionala, sa atingem un obiectiv atat de important pentru alegerile noastre verzi, democratice, sa rasplatim eforturile tuturor colegilor, din toate colturile tarii care, in 15 iulie 2017, au votat cu incredere o noua conducere a Colegiului Psihologilor din Romania.

 

MOf

Rezultatele Conventiei Nationale a Colegiului Psihologilor din Romania au fost publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 46 din 17.01.2018.

Bucuria pe care o simtim si dorim sa o impartasim cu fiecare dintre d-voastra este imensa, a meritat fiecare secunda din lupta dusa pentru recunoasterea democratiei in Colegiul Psihologilor, pentru recunoasterea dreptului fiecaruia dintre noi de a avea o conducere responsabila, demna, o conducere care, in ciuda tuturor constrangerilor de dupa alegeri, nu a incetat nicio secunda sa creada cu tarie in reusita de astazi!

Multumesc tuturor colegilor din Comitetul director si Consiliul Colegiului pentru eforturile depuse, suntem o echipa, am demonstrat acest lucru in perioada cea mai grea pentru CPR si am convingerea ca o vom face si de acum inainte!

Psihologii din Romania sarbatoresc astazi democratia, eliberarea profesiei, increderea in forta comunitatii noaste.

La multi ani impreuna, dragi colegi!

Cu respect,
Ion Dafinoiu