Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

Oameni pentru oameni, psihologi dedicați pentru o Românie solidară!

Dragi colegi,

Organizația noastră profesională, prin oamenii săi implicați, profesioniști responsabili și foarte inimoși, se alătură demersurilor întreprinse la nivel național pentru asigurarea de servicii voluntare în contextul epidemiei de COVID-19.

La nivelul Colegiului Psihologilor din România a fost creată ”Procedura privind înscrierea ca voluntar pentru asigurarea suportului psihologic în contextul epidemiei de COVID-19 / 18 martie 2020”.

Pe site-ul Colegiului Psihologilor din România, secțiunea SUPORT PSIHOLOGIC - COVID-19 vor fi afișate listele transmise de președinții filialelor teritoriale, liste cuprinzând datele de contact ale colegilor noștri care, în momente de criză prin care trece țara noastră și oamenii săi frumoși, au ales să ofere din timpul lor, să dedice munca lor, pentru o cauză care validează, încă o dată, utilitatea profesiei noastre, caracterul său profund umanitar și implicarea profesioniștilor săi.

Vă mulțumim mult, dragi colegi, împreună vom reuși să oferim suportul atât de necesar în această perioadă, să fim oameni pentru oameni, psihologi dedicați pentru o Românie solidară!

Cu prețuire,

Laura Cristina Pătruț
Director executiv