Colegiul Psihologilor din România

Site-ul oficial al Colegiului Psihologilor din România

  

Recomandări privind defășurarea activității în specialitățile psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și psihopedagogie specială în condițiile epidemiei de COVID-19

Dragi colegi,

Membrii Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională din cadrul Colegiului Psihologilor din România au elaborat un ghid ce cuprinde recomandările privind desfășurarea activitîții în specialitățile psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională și psihopedagogie specială.

Veți regăsi în documentul elaborat recomandări utile pentru modalitatea în care poate fi derulată activitatea în condițiile epidemiei de COVID-19, de asemenea veți regăsi recomandări pentru părinți - cum abordăm starea de fapt în relația cu copiii, cât de important este să îi securizăm pe copii.

”Asigurați și reasigurați - să știe că sunteți acolo, orice ar fi și că atunci când aflați răspunsuri le veți spune și lor. Reasigurați-i de câte ori au nevoie. Împărtășiți sentimente, trăiri, arătați-vă umanitatea - e nevoie să vadă că putem suferi și putem învinge suferința”.

Multă sănătate alături de toți cei dragi!

Laura Cristina Pătruț
Director executiv